• Ομελέτα Μυκόνου

    Ομελέτα Μυκόνου

    Υλικά

    2-3 αυγά
    1 λουκάνικο τύπου Μυκόνου κομμένο σε φέτες
    ½ φλιτζ. κοπανιστή Μυκόνου
    1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ½ κ.σ. βούτυρο
    αλάτι
    πιπέρι

    Προετοιμασία

    Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο. Σοτάρουμε τα λουκάνικα.

    Μέσα σε μπολ, σπάμε τα αβγά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30″. Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.

    Ρίχνουμε την κοπανιστή και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 2′.

    Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και από επάνω είναι σχεδόν έτοιμη, τη διπλώνουμε στη μέση, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

    Πηγή: cooklos.gr

    You have Successfully Subscribed!