Ψωνίστε online!

eshop
 • Πρόσβαση

  Τρεις τρόποι για να έρθετε στη Μύκονο!

  ραφηνα μυκονοσΜε πλοίο από τον Πειραιά:
  Καθημερινά από τις 07:00, υπάρχουν συμβατικά ή ταχύπλοα επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία από το λιμάνι του Πειραιά που αναχωρούν για Μύκονο. Η Μύκονος βρίσκεται 94 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Πειραιά.
  Η διαδρομή με το συμβατικό πλοίο είναι περίπου 5 ώρες και το συνηθέστερο δρομολόγιο είναι για Σύρο, Τήνο και Μύκονο. Η διαδρομή με ταχύπλοο είναι περίπου 3 ώρες με ποικιλία δρομολογίων. Τα ταχύπλοα επιστρέφουν αργά το απόγευμα στο Πειραιά και αναχωρούν και πάλι τις απογευματινές ώρες, μεταξύ 16:30-17:00.

  Με πλοίο από τη Ραφήνα:
  Καθημερινά από τις 07:15, υπάρχουν συμβατικά ή ταχύπλοα επιβατηγά και οχηματαγωγά πλοία που φεύγουν από το λιμάνι της Ραφήνας με κατεύθυνση τα νησιά Άνδρο, Τήνο και Μύκονο. Τα μικρά ταχύπλοα μεταφοράς μόνο επιβατών και όχι οχημάτων εκτελούν δύο δρομολόγια την ημέρα κατά τους θερινούς μήνες και σε λιγότερο από 2,5 ώρες μπορείτε να φτάσετε στο παλαιό λιμάνι της Μυκόνου. Η Μύκονος απέχει 74 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ραφήνας.

  Μπορείτε να φτάσετε στη Ραφήνα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από το Πεδίο του Άρεως στην Αθήνα ή με ιδιωτικό αυτοκίνητο μέσω της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, ακολουθώντας την έξοδο που αναγράφει προς Ραφήνα. Στη συνέχεια, οδηγείτε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος έως ότου δείτε την πινακίδα προς Ραφήνα.
  Εάν βρίσκεστε στο Αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ μπορείτε να επιβιβαστείτε σ’ ένα από τα λεωφορεία που συνδέουν το αεροδρόμιο με τη Ραφήνα ή να πάρετε ταξί με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Το λεωφορείο κοστίζει € 3, ενώ το ταξί κόστίζει περίπου €25 – €30.

  Με αεροπλάνο από το “Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος”
  Υπάρχουν δύο ελληνικές αεροπορικές εταιρίες οι οποίες και εκτελούν καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια προς το νησί της Μυκόνου. Κατά τους θερινούς μήνες τα δρομολόγια είναι πολύ τακτικά ενώ το αεροδρόμιο της Μυκόνου δέχεται και πληθώρα πτήσεων από το εξωτερικό. Η μετάβαση στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” γίνεται με τον ‘ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ’ σιδηρόδρομο και το ‘ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ’. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου απέχει 4 km από τη Χώρα της Μυκόνου και υπάρχει αφετηρία ταξί έξω από το κτίριο του αεροδρομίου. Επίσης, εντός του αεροδρομίου, μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό περίπτερο του Σωματείου Ξενοδόχων Μυκόνου.

  mykonosOnly
  × espa