Ξεχωρίστε τις μπανάνες σας από τη δέσμη και τυλίξτε το κοτσάνι της κάθε μιας ξεχωριστά με σελοφάν! Με αυτό τον τρόπο θα εμποδίσετε το αιθυλένιο που απελευθερώνουν από το κοτσάνι τους να φτάσει στην υπόλοιπη μπανάνα και να ωριμάσει πριν την ώρα της.
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ COOKIES
Το απολύτως απαραίτητα cookies θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!
COOKIES ΑΝΑΛΥΣΗΣ
Χρησιμοποιούνται τέτοια cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου από εσάς, προκειμένου να προβαίνουμε σε βελτιώσεις του Ιστότοπου. Η χρήση αυτών των cookies προϋποθέτει την συγκατάθεσή σας.