• Ψάρια Σαβόρι Παραδοσιακά

    Ψάρια Σαβόρι Παραδοσιακά

    Υλικά

    1 κιλό ψάρια (κατά προτίμηση μελανούρια)
    1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι
    1 1/2 ποτήρι νερό
    1 ποτήρι κρασιού λάδι
    αλάτι, πιπέρι μαύρο
    λίγο δεντρολίβανο
    μία κουταλιά σούπας αλεύρι

     

    Προετοιμασία

    1. Αφού καθαρίσουμε τα ψάρια και τα αλατίσουμε, τα τηγανίζουμε.
    2. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Καβουρδίζουμε ελαφρά το αλεύρι σε καυτό λάδι.
    3. Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
    4. Βάζουμε μέσα στη σάλτσα και τα τηγανισμένα ψάρια, αφήνουμε να πάρουν λίγες βράσεις και τα ψάρια σαβόρι είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε.

     

    Πηγή: nostimada.gr

    You have Successfully Subscribed!