Ψωνίστε online!

eshop
  • Προϊόντα από μανιτάρι | Από το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων στα Flora

    Προϊόντα από μανιτάρι | Από το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων στα Flora

    Το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων βρίσκεται στην Καλαμπάκα και είναι ένα αληθινό στολίδι! Πρόκειται για ένα μουσείο μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει μια αξιοθαύμαστη συλλογή από γλυπτά μανιτάρια, κατασκευασμένα ένα προς ένα. Μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που προσομοιώνει το φυσικό περιβάλλον όπου αναπτύσσονται τα μανιτάρια, ο επισκέπτης μπορεί να συλλέξει πληροφορίες γι’ αυτά και να τα γνωρίσει με τον πιο επιμορφωτικό τρόπο. Ο τρόπος παρουσίασης περιλαμβάνει τρεις φάσεις ανάπτυξης των μανιταριών, παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα του κύκλου ζωής τους.

    Από το εξαιρετικό αυτό μουσείο ήρθε κατευθείαν στα Flora και είναι διαθέσιμη για εσάς μια ευρύτατη ποικιλία από πολύ ιδιαίτερα προϊόντα από μανιτάρι.

    Μανιτάρια σε λάδι

    Μανιτάρια σε λάδι

    Διαλέξτε από 8 διαφορετικά είδη μανιταριών, συσκευασμένα σε εντυπωσιακά βαζάκια που έχουν σχήμα μανιταριού: Βωλίτης, πορτομπέλο καπνιστό, αγαρικό, πλευρώτους, λεντινούλα (shiitake), κανθαρίσκος, χρυσός βωλίτης και χρυσή τρομπέτα. Τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, δεν περιέχουν συντηρητικά, ενώ μετά το άνοιγμα διατηρούνται στο ψυγείο. Εκτός από τα μανιτάρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι στη σαλάτα σας. Έτσι, θα την αναβαθμίσετε γευστικά με τα χαρακτηριστικά αρώματα του κάθε μανιταριού!

    Αφυδατωμένα μανιτάρια

    Αφυδατωμένα μανιτάρια

    Λεντινούλα (shiitake), Κανθαρίσκος, Γανόδερμα, Αμανίτης Καισαρικός είναι λίγα μόνο από τα είδη μανιταριών που θα βρείτε διαθέσιμα στα ράφια μας, σε χάρτινη συσκευασία. Ιδανικά για προσθήκη σε σούπες, ριζότο, πίτες, ομελέτες και άλλα φαγητά, τα μανιτάρια από το Μουσείο Μετεώρων διατηρούν το λεπτό τους άρωμα, την υπέροχη γεύση και τα χρώματά τους.

    Σούπες και μίγματα με μανιτάρια

    Σούπες και μίγματα με μανιτάρια

    Όταν τα εξαίρετης ποιότητας μανιτάρια συνδυάζονται με τα πιο αγνά υλικά, το αποτέλεσμα είναι οι πιο νόστιμες μαγειρικές δημιουργίες! Δοκιμάστε τα μίγματα και τις σούπες που θα βρείτε στα Flora: μανιταροπίλαφο, μανιταρόσουπα, πλιγούρι με μανιτάρι, χορτόσουπα με μανιτάρι, τραχανάς γλυκός ή ξινός, πουρές με μανιτάρι!

    Προϊόντα με τρούφα

    Προϊόντα με Τρούφα

    Τα προϊόντα με τρούφα θα μεταμορφώσουν το τραπέζι σας σε μια γιορτή της γαστρονομίας! Μετατρέψτε κάθε φαγητό σε έδεσμα υψηλής αξίας, χρησιμοποιώντας άνθος αλατιού με μαύρη τρούφα ή διακοσμήστε και χρωματίστε το γεύμα σας με φέτες μαύρης τρούφας σε ελαιόλαδο.

    Πούδρες μανιταριών

    Πούδρες μανιταριών

    Οι πούδρες μανιταριών –γανοδέρματος, λεντινούλα, βωλίτη ή κοπρίνου– μπορούν να προστεθούν σε ροφήματα ή σούπες, ως καρυκεύματα ή ως συμπληρώματα διατροφής. Ως καρυκεύματα προσδίδουν έντονη γεύση και άρωμα μανιταριού ενώ ως συμπληρώματα συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς προσφέρουν πολύτιμες βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία.

    Ελάτε να ανακαλύψετε τα πιο ξεχωριστά
    προϊόντα από μανιτάρι 
    στα Flora Super Markets!

     

    ► Μάθετε περισσότερα για το Μουσείο Μανιταριών: http://meteoramuseum.gr/

     

    mykonosOnly
    × espa