Ψωνίστε online!

eshop
 • 4 δραστηριότητες για να κάνετε στο σπίτι με τα παιδιά σας!

  4 δραστηριότητες για να κάνετε στο σπίτι με τα παιδιά σας!
  Αυτές τις ημέρες, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που σχετίζονται με την τρέχουσα πανδημία, περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι με την οικογένειά μας. Γι’ αυτό κι εμείς σας προτείνουμε κάποιες δημιουργικές δραστηριότητες, για να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας στο σπίτι με τα παιδιά σας!

  1. Οργανώστε ένα Κυνήγι Θησαυρού

  Επιλέξτε διάφορα μέρη του σπιτιού και κρύψτε μικρού θησαυρούς – για παράδειγμα ένα γλυκό, ένα αγαπημένο παιχνίδι, μια παλιά φωτογραφία κ.ά. Ετοιμάστε μικρούς γρίφους που θα βοηθήσουν τα παιδιά να οδηγηθούν από τον ένα θησαυρό στον άλλο. Ξεκινήστε το παιχνίδι με τον πρώτο γρίφο και μην ξεχάσετε να τραβήξετε βίντεο τους μικρούς εξερευνητές σας, για να σας μείνουν οι όμορφες αναμνήσεις!

  2. Φτιάξτε «Μαγικές Σαπουνόφουσκες»

  Σε ένα μπουκάλι για σαπουνόφουσκες –εάν δεν έχει υγρό μέσα, μπορείτε να προσθέσετε υγρό πιάτων και νερό– προσθέστε λίγο μελάνι από έναν μαρκαδόρο υπογράμμισης. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό, καθώς οι σαπουνόφουσκες λάμπουν στο σκοτάδι!

  3. Οργανώστε αγώνες «μετ’ εμποδίων»

  Αυτές τις ημέρες, αν βρίσκετε παιχνίδια παντού μέσα στο σπίτι αξιοποιήστε τα! Δημιουργήστε μια διαδρομή μέσα στο σπίτι με παιχνίδια για εμπόδια. Μπορείτε να βάλετε ακόμα και ταινία στο πάτωμα για μεγαλύτερη δυσκολία! Βάλτε το παιδί να κρατάει ένα παιχνίδι σε κάθε χέρι και στο τέλος της διαδρομής να τοποθετεί τα παιχνίδια σε ένα κουτί.

  Αναπτύξτε έτσι τις δεξιότητες των παιδιών σας και σίγουρα θα περάσετε πολλές ευχάριστες ώρες μαζί!

  4. Φτιάξτε το δικό σας οικογενειακό παιχνίδι!

  Τα επιτραπέζια είναι μια πολύ καλή απασχόληση – αλλά τι κάνετε όταν τα έχουν βαρεθεί τα παιδιά σας; Δημιουργήστε μαζί τους ένα δικό σας παιχνίδι. Ξεκινήστε με το όνομα του παιχνιδιού, βοηθήστε τα παιδιά να καταγράψουν τους κανόνες του παιχνιδιού και φυσικά φτιάξτε το ίδιο το παιχνίδι, που μπορεί να περιέχει καθημερινά αντικείμενα, μπάλες και ό,τι άλλο πει η φαντασία σας!

  Για την ασφάλειά μας και για να προστατέψουμε τους δικούς μας ανθρώπους, #ΜένουμεΣπίτι και περνάμε όμορφα!

   

  mykonosOnly
  × espa