Ψωνίστε online!

eshop
 • Φενγκ σούι για πιο ήρεμη ζωή

  Φενγκ σούι για πιο ήρεμη ζωή

  Οι Κινέζοι το συνιστούν, μιας και το φενγκ σούι έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βρουν την τέλεια ισορροπία. Αν το φενγκ σούι μπορεί να σας βοηθήσει, τότε γιατί να μην το πιστέψετε κι εσείς;

  ✔ Δώστε προσοχή στην εξώπορτά σας

  Η είσοδος θα πρέπει να είναι ελεύθερη από εμπόδια που εμποδίζουν την τύχη να περάσει το σπιτικό σας. Φροντίστε λοιπόν ο χώρος έξω και γύρω από αυτήν να είναι καθαρός. Απομακρύνετε πεταμένα παπούτσια ή αντικείμενα που θα εμποδίσουν ακόμα περισσότερο κάθε τι καλό που θα θέλει να εισβάλλει στο σπιτικό σας.

  ✔ Αλλάξτε θέση σε 2+7 (27) πράγματα

  Το 9 θεωρείται ένα από τα πιο τυχερά νούμερα σύμφωνα με το φενγκ σούι. Μετακινείστε αρχικά 9 αντικείμενα. Αλλά και ο αριθμός 27 θεωρείται επίσης ένας πολύ καλός αριθμός γιατί αποτελείται από τους αριθμούς 2 και 7 που αν τα προσθέσετε βγάζουν και πάλι το 9.

  ✔ Προσέξτε την κουζίνα σας

  Το υγιεινό φαγητό είναι από μόνο του καλό φενγκ σούι, σύμφωνα με τους Κινέζους. Φροντίστε να έχετε στην κουζίνα σας πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Αν είναι και βιολογικά ακόμα καλύτερα.

  ✔ Βάλτε χρυσές πινελιές στη διακόσμηση

  Ο χρυσός αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια και την αφθονία. Προσθέστε χρυσές λεπτομέρειες στο σπίτι σας για να φέρετε τα χρήματα και την πολυτέλεια στη ζωή σας.

  ✔ Καθαριότητα και απλότητα

  Το φενγκ σούι υπαγορεύει τη λιτότητα στους χώρους, μίνιμαλ διακόσμηση και απλές γραμμές. Για παράδειγμα, στην κρεβατοκάμαρά σας φροντίστε να μην υπάρχει τίποτα πεταμένο ή κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι σας. Βοηθήστε την καλή ενέργεια να ρέει ομαλά χωρίς εμπόδια.

  ✔ Δώστε προσοχή στον φωτισμό

  Τα φωτιστικά σας να φωτίζουν με φορά προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Σύμφωνα με έρευνες ο φωτισμός που έρχεται από κάτω προς τα πάνω δημιουργεί την ανάγκη στους ανθρώπους να στέκονται πιο στητοί, κάτι που βοηθάει στην καλύτερη διάθεση και αισιοδοξία.

  ✔ Φυτά στο μπάνιο

  Τοποθετήστε στο μπάνιο σας φυτά με στρογγυλά φύλλα που μοιάζουν με νομίσματα. Βάλτε τα δίπλα στην τουαλέτα, τη μπανιέρα ή τον νιπτήρα. Αν το μπάνιο σας δεν έχει έντονο φωτισμό βάλτε μερικά μπαμπού σε ένα βάζο με καθαρό νερό.

   

  mykonosOnly
  × espa