Ψωνίστε online!

eshop
 • 4+1 ιδέες για συσκευασίες Χριστουγεννιάτικων δώρων

  4+1 ιδέες για συσκευασίες Χριστουγεννιάτικων δώρων
  Φέτος στις γιορτές, κλέψτε τις εντυπώσεις όχι μόνο με τα δώρα που θα χαρίσετε, αλλά και με τις συσκευασίες τους! Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να μετατρέψετε την εμφάνιση των δώρων σας σε κάτι πιο εντυπωσιακό, γιορτινό και προσωποποιημένο!

  1. Χριστουγεννιάτικα σχέδια

  Επιλέξτε ένα μονόχρωμο χαρτί περιτυλίγματος και τυλίξτε το δώρο σας. Στη συνέχεια επιλέξτε ένα άλλο χαρτί περιτυλίγματος με εορταστικά σχέδια και κόψτε από αυτό ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο – όπως π.χ. ένα έλατο. Στη συνέχεια, κολλήστε το σχέδιο αυτό πάνω στο μονόχρωμο χαρτί. Έτοιμο το δώρο σας, ξεχωριστό με τον πιο απλό τρόπο!

  2. Προσωποιημένη συσκευασία

  Τυλίξτε το δώρο σας με ένα μονόχρωμο χαρτί περιτυλίγματος. Επιλέξτε και πάλι ένα χαρτί περιτυλίγματος με εορταστικά σχέδια, αλλά αυτήν τη φορά κόψτε από αυτό τα αρχικά του παραλήπτη ή και ολόκληρο το όνομά του! Στη συνέχεια, κολλήστε τα γράμματα πάνω στο δώρο σας. Tip: Για να κόψετε τα γράμματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπ πατ ζαχαροπλαστικής.

  3. Αποξηραμένο πορτοκάλι

  Τυλίξτε το δώρο σας με το χαρτί περιτυλίγματος της αρεσκείας σας. Χρησιμοποιήστε μια φλούδα από αποξηραμένο πορτοκάλι, αντί για φιόγκο. Επίσης, μπορείτε να δώσετε ακόμα πιο έντονο άρωμα στο δώρο σας, με ένα stick κανέλας που μπορείτε να κολλήσετε επάνω στο πορτοκάλι, ή να δέσετε μια φέτα αποξηραμένου πορτοκαλιού μαζί με πευκοβελόνες ή γκι!

  4. Ξεχωριστά καρτελάκια δώρου

  Δημιουργήστε μοναδικά καρτελάκια δώρου (gift tags) για τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Χρησιμοποιήστε καπάκια από βάζα, και κολλήστε στη μια πλευρά τους χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος ή επιλέξτε ένα μονόχρωμο χαρτί και γράψτε επάνω τις ευχές σας. Κολλήστε περιμετρικά στο καπάκι μια κορδέλα, για να μπορέστε να το δέσετε επάνω στο δώρο σας. Αυτά τα καρτελάκια δώρου θα γίνουν σίγουρα ένα επιπλέον δώρο για τους παραλήπτες των δώρων σας, αφού μπορούν να γίνουν και στολίδια για το δέντρο τους!

  5. Πολυτελείς συσκευασίες 84600 Mykonos

  Επειδή σε ένα εκλεκτό δώρο –όπως είναι ένα μπουκάλι εξαιρετικό κρασί ή σαμπάνια– αρμόζει και η κατάλληλη συσκευασία, σας προτείνουμε για τα δώρα που ψωνίζετε από τα καταστήματα Flora Super Markets να ζητήσετε και την κατάλληλη συσκευασία. Δείτε περισσότερα εδώ.


  Επιλέξτε μια από αυτές τις ιδέες για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας και ενθουσιάστε τους παραλήπτες τους. Ας κάνουμε αυτή τη γιορτινή περίοδο ακόμα πιο όμορφη! 🎄

   

   

  mykonosOnly
  × espa