Ψωνίστε online!

eshop
 • Αντιμετωπίστε τις ιώσεις τρώγοντας φρούτα!

  Αντιμετωπίστε τις ιώσεις τρώγοντας φρούτα!
  Οι ιώσεις του χειμώνα ταλαιπωρούν μικρούς και μεγάλους! Γι’ αυτό, είναι σημαντικό –ιδίως αυτή την εποχή– να φροντίζουμε για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

  Τα φρούτα είναι ιδανικά για τη θωράκιση της υγείας μας, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να τα εντάξουμε στο καθημερινό διατροφικό μας πρόγραμμα. Ειδικά η βιταμίνη C, που περιέχεται σε πολλά από τα φρούτα της εποχής, συμβάλλει δραστικά στην ενίσχυση του οργανισμού μας.

  ✅ Ένα μόλις ακτινίδιο καλύπτει το 100% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνη C, την οποία περιέχει σε μεγαλύτερη ποσότητα από οποιοδήποτε άλλο φρούτο. Επίσης, μας δίνει στοιχεία όπως κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο και ιχνοστοιχεία, αλλά και φυτικές ίνες που βοηθούν το πεπτικό μας σύστημα.

  ✅ Το πορτοκάλι είναι επίσης εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, καθώς και άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών όπως τα Β-καροτένια.

  ✅ Το μήλο και η μπανάνα είναι καλές πηγές βιταμίνης A και C.

  ✅ Επίσης, το μανταρίνι, το ρόδι, αλλά και ο λωτός και το κυδώνι προστατεύουν τον οργανισμό μας!

  Όποια φρούτα και αν προτιμάτε, πάντως, φροντίστε να καταναλώνονται ακριβώς τη στιγμή που τα κόβετε ή τα καθαρίζετε, ώστε να διατηρούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες βιταμίνης C. Αν καπνίζετε (κακώς, φυσικά), να γνωρίζετε ότι έχετε ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες από αυτήν τη τόσο σημαντική βιταμίνη!

   
  Σας περιμένουμε στο μανάβικο των Flora Super Markets!
  mykonosOnly
  × espa