Ψωνίστε online!

eshop
 • Σκεύη κουζίνας NAVA: Το μαγείρεμα σε άλλη διάσταση!

  Σκεύη κουζίνας NAVA: Το μαγείρεμα σε άλλη διάσταση!

  Οι καλύτερες ιδέες για την οργάνωση της κουζίνας έχουν όνομα – και λέγονται NAVA! Σας καλούμε να ανακαλύψετε στα Flora τα πιο μοντέρνα και χρηστικά μαγειρικά σκεύη και εργαλεία κουζίνας, που αναβαθμίζουν την εμπειρία του μαγειρέματος.

  Η NAVA είναι μια σύγχρονη ελληνική εταιρία με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μαγειρικών σκευών και εργαλείων κουζίνας. Τα τελευταία χρόνια, σχεδιάζει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων με τη δική της υπογραφή. Έτσι, είναι σε θέση να διαθέτει στην αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων άριστης ποιότητας, με μοντέρνο ελληνικό σχεδιασμό. Δεν είναι τυχαίο ότι τα είδη κουζίνας της εταιρείας βρίσκονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο!

  Τα προϊόντα της NAVA χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα. Ενδεικτικά, το πολυχρηστικό σκεύος Funtzio που παρουσιάζεται στο βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γάστρα, κατσαρόλα ή γκριλιέρα, ανάλογα με τις ανάγκες σας:

   

  Εμείς σας καλούμε να έρθετε στα Flora και να ανακαλύψετε τη μεγάλη ποικιλία μας από μαγειρικά σκεύη, εργαλεία κουζίνας, είδη οργάνωσης κουζίνας και σερβιρίσματος NAVA, που θα κάνουν τη διαφορά στο σπίτι σας!

   

   

  Στη διάθεσή σας έχουμε μια ευρεία γκάμα από κατσαρόλες, τηγάνια, γάστρες, ανοξείδωτα μαχαίρια, κούπες, μπολ φαγητού, αλλά και σκεύη για μαγείρεμα όπως κουτάλες, σπάτουλες, σουρωτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεται μια σύγχρονη κουζίνα.

   

  Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα NAVA: navaideas.gr

   

  mykonosOnly
  × espa