Ψωνίστε online!

eshop
  • Εκδηλώσεις

    « όλα τα νέα

    Προϊόντα από μανιτάρι | Από το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων στα Flora

    Προϊόντα από μανιτάρι | Από το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων στα Flora

    Το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων βρίσκεται στην Καλαμπάκα και είναι ένα αληθινό στολίδι! Πρόκειται για ένα μουσείο μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει μια αξιοθαύμαστη συλλογή από γλυπτά μανιτάρια, κατασκευασμένα ένα προς ένα. Μέσα σε έναν ειδικά...

    Λουβιά σαλάτα με σκορδαλιά

    Λουβιά σαλάτα με σκορδαλιά

    Υλικά 1 κιλό φρέσκα λουβιά (αμπελοφάσουλα) καθαρισμένα 2 σκελίδες σκόρδο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί αλάτι πιπέρι 1 κ.γ. μουστάρδα Dijon 1/2 ματσάκι μαϊντανό (προαιρετικά) Για τη σκορδαλιά 1/2 κιλό πατάτες βρασμένες 3-4 σκελίδες σκόρδο 1...

    Πράσινη σαλάτα με φιλετίνια

    Πράσινη σαλάτα με φιλετίνια

    Υλικά για τη σαλάτα 300 γρ μοσχαρίσια φιλετίνια κομμένα σε πάχος 2εκ. 1 ματσάκι ρόκα 1 σγουρή σαλάτα πράσινη ½ iceberg 1 ώριμο αβοκάντο 1 μικρό αγγούρι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. άνηθο 3 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης 10 πράσινες ελιές σε λεμόνι Υλικά για τη σάλτσα...

    Σπαγγέτι με ψητά τοματίνια

    Σπαγγέτι με ψητά τοματίνια

    Το καλοκαίρι είναι εδώ! Πασπαλίστε με θαλασσινό αλάτι και απολαύστε! Υλικά 500 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1 ματσάκι δενδρολίβανο 1 μεγάλη πρέζα πάπρικα 400 γρ. spaghetti 2 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο 6 κ. σ. ανθότυρο...

    Σαλάτα χταποδάκι

    Σαλάτα χταποδάκι

    Υλικά 1 χταποδάκι μικρό, περίπου 1–1½ κιλό 450 γρ. φασόλια χάντρες βρασμένα 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 πιπερίτσα τσίλι ½ ματσάκι μαϊντανό 2 ώριμες ντομάτες 2 κ.σ. δυόσμο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ½ φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξίδι απο λευκό κρασί...

    Ζυμαρικά Arte & Pasta στα Flora

    Ζυμαρικά Arte & Pasta στα Flora

    Είσαι "μακαρονάς"; Υπέροχα! Στα Flora Super Markets, σου φέραμε τα καλύτερα ζυμαρικά! Τα Arte & Pasta έρχονται από την περιοχή Boscoreale κατευθείαν στα Flora και είναι η απόδειξη πως τα ζυμαρικά είναι τέχνη! Είναι τιμή μας να είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι...

    Γλυκό σαν του κουταλιού φράουλα

    Γλυκό σαν του κουταλιού φράουλα

    Υλικά 1 κιλό φράουλες 350 – 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.σ. χυμό λεμόνι 2 σφηνάκια κονιάκ Εκτέλεση Πλένουμε σχολαστικά τις φράουλες και αφαιρούμε το κοτσάνι τους. Τις κόβουμε στη μέση και τις βάζουμε στην κατσαρόλα, στην οποία θα τις βράσουμε. Σκεπάζουμε με τη...

    Cheesecake με Γλυκό Κουταλιού

    Cheesecake με Γλυκό Κουταλιού

    Υλικά 400g τυρί κρέμα 250g κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 1 ζαχαρούχο γάλα ½ νεροπότηρο χυμό λεμόνι 1 πακέτο μπισκότα βανίλιας 200g βούτυρο λιωμένο 400g Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Terra Fyllida Εκτέλεση Χτυπήστε στο μίξερ το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο...

    Terra Fyllida | Chutney & Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι στα Flora

    Terra Fyllida | Chutney & Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι στα Flora

    Η Terra Fyllida μάς προσκαλεί σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή! Η εταιρεία δημιούργησε μια σειρά εκλεκτών προϊόντων αναδεικνύοντας την υψηλή διατροφική αξία των μανιταριών, με αγνά, φρέσκα υλικά και σταθερή ποιότητα. Είναι χαρά και τιμή μας στα Flora...

    Μπακαλιαροκεφτέδες

    Μπακαλιαροκεφτέδες

    Υλικά 1/2 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο, χωρίς πέτσα, ξεκοκαλισμένο 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 1/2 μάτσο δυόσμο ψιλοκομμένο 1/2 κούπα κρεμμύδι αφυδατωμένο 1 μεγάλο αυγό 4 μέτριες πατάτες βρασμένες και πατημένες με το πιρούνι 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1/4 κούπας...

    Γευστική δοκιμή Kalamea Fine Foods στα Flora (φωτογραφίες)

    Γευστική δοκιμή Kalamea Fine Foods στα Flora (φωτογραφίες)

    Σε ένα μοναδικό γευστικό διήμερο, δοκιμάσαμε τα εκλεκτά προϊόντα της Kalamea Fine Foods Company! Όσοι ήρθαν στα καταστήματα του αεροδρομίου και της Άνω Μεράς, την Παρασκευή και το Σάββατο 2 & 3 Ιουνίου, είχαν τη χαρά να γευτούν μαρμελάδες, smoothies, τσάι,...

    Γευστική δοκιμή Caviar de Neuvic στα Flora (φωτογραφίες)

    Γευστική δοκιμή Caviar de Neuvic στα Flora (φωτογραφίες)

    Το Σάββατο 3 Ιουνίου, συνδυάσαμε στα Flora του αεροδρομίου το εκλεπτυσμένο χαβιάρι του οίκου Caviar de Neuvic με την εξαιρετική σαμπάνια 'Esprit de Giraud' της Henri Giraud! Ελπίζουμε όσοι τυχεροί δοκιμάσατε το εκλεπτυσμένο πάντρεμα των δύο γεύσεων, να απολαύσατε αυτή...

    mykonosOnly
    × espa