Ψωνίστε online!

eshop
 • “Anecdotes of Ages”: Μια περιορισμένη έκδοση του The Macallan στα Flora Super Markets

  “Anecdotes of Ages”: Μια περιορισμένη έκδοση του The Macallan στα Flora Super Markets

  Όταν η Lead Whisky Maker του The Macallan, Sarah Burgess, συνάντησε τον Sir Peter Blake, εμπνεύστηκε την προσεκτική επιλογή βαρελιών για τη δημιουργία ενός πολύπλοκου, αλλά τέλεια ισορροπημένου single malt.

  Η συλλογή Anecdotes of Ages είναι καρπός μιας εξαιρετικής συνεργασίας του The Macallan με τον παγκοσμίου φήμης Βρετανό ποπ καλλιτέχνη, Sir Peter Blake.

  Η συνεργασία είναι η τρίτη του The Macallan με τον εμβληματικό καλλιτέχνη, καθώς η σχέση μεταξύ τους διαρκεί εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

  "Anecdotes of Ages": Μια περιορισμένη έκδοση του The Macallan στα Flora Super Markets

  Αυτό το ιδιαίτερο single malt ουίσκι δημιουργήθηκε προς τιμήν της επίσκεψης του Sir Peter Blake στο The Macallan Estate, στον ποταμό Spey. Το An Estate, A Community, and A Distillery αφηγείται την ιστορία κάποιων ανθρώπων από το παρελθόν και το παρόν του The Macallan, ενώ η ετικέτα του έχει σχεδιαστεί ψηφιακά από τον ίδιο τον Sir Peter.

  Η Lead Whisky Maker του The Macallan, Sarah Burgess, εμπνεύστηκε από τον χαρακτήρα του Sir Peter Blake για να δημιουργήσει ένα κλασικό ουίσκι με εκπληκτικές νότες σιροπιού και μαύρου πιπεριού.

  Ανακαλύψτε τη συλλογή μας στα Flora Super Markets!

  mykonosOnly
  × espa