Ψωνίστε online!

eshop
  • Κυρίως Πιάτα

    « όλες οι συνταγές

    Μυκονιάτικο σπετσοφάι

    Μυκονιάτικο σπετσοφάι

    Υλικά 500 γρ. μυκονιάτικο λουκάνικο 2 πιπεριές 1 μελιτζάνα 2 κολοκυθάκια ½ ντομάτα φρέσκια Χυμός ντομάτας Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη Προετοιμασία: Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και όλα τα λαχανικά ψιλοκομμένα. Στην συνέχεια σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι όλα...

    Μοσχαρίσιο ρολό με φορμαέλα και φασκόμηλο

    Μοσχαρίσιο ρολό με φορμαέλα και φασκόμηλο

    Υλικά 1 kg νουά μοσχαρίσιο για ρολό 250 γρ φορμαέλα σε μπαστουνάκια 0,5 εκ. 100 γρ μανιτάρια αγαρικά σε φέτες 100 γρ βούτυρο αγελαδινό 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φασκόμηλο ½ κ.σ. θυμάρι 1/4 φιτζ. τσαγ. λευκό ξηρό κρασί 1/4 φλιτζ. τσαγ. χυμό λεμονιού 1/2 φλιτζ. τσαγ. χυμό...

    Μπουτάκια κοτόπουλου Oktoberfest

    Μπουτάκια κοτόπουλου Oktoberfest

    Υλικά 8 μπουτάκια κοτόπουλο 2 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε λεπτές φέτες 330ml. μπύρα lager 2 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. σόγια σος 2 κ.σ. μέλι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κλωναράκι θυμάρι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Προετοιμασία: 1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλτε το...

    Αγριοκούνελο στιφάδο

    Αγριοκούνελο στιφάδο

    Υλικά 1 αγριοκούνελο 1 κιλό κρεμμυδάκια μικρά 1 κεφάλι σκόρδο 1 κουταλάκι ζάχαρη (προαιρετικά) λίγο ξίδι λάδι 3-4 ώριμες ντομάτες αλάτι, πιπέρι ακοπάνιστο μπαχάρι 1-2 φυλλαράκια δάφνη Εκτέλεση: Καθαρίζουμε πολύ μικρά κρεμμυδάκια. Πλένουμε το αγριοκούνελο, το κόβουμε...

    Σακσούκα με Φέτα

    Σακσούκα με Φέτα

    Υλικά 3 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, λεπτοκομμένη 3 κομματάκια σκόρδο, λεπτοκομμένα 1 κουταλιά της σούπας κύμινο 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα 1/8 καγιέν πιπέρι, λίγο για γεύση 1 κονσέρβα...

    Μπαρμπούνια με την ντομάτα

    Μπαρμπούνια με την ντομάτα

    Υλικά μια τηγανιά μπαρμπούνια κάμποσες ώριμες ντομάτες αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη λίγο βούτυρο φρέσκο   Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια, τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε σε λεκανίτσα όπου τα αλατίζουμε. Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες. Τις λειώνουμε καλά-καλά και τις...

    Ψάρια Σαβόρι Παραδοσιακά

    Ψάρια Σαβόρι Παραδοσιακά

    Υλικά 1 κιλό ψάρια (κατά προτίμηση μελανούρια) 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 1/2 ποτήρι νερό 1 ποτήρι κρασιού λάδι αλάτι, πιπέρι μαύρο λίγο δεντρολίβανο μία κουταλιά σούπας αλεύρι   Προετοιμασία Αφού καθαρίσουμε τα ψάρια και τα αλατίσουμε, τα τηγανίζουμε....

    mykonosOnly
    × espa