Ψωνίστε online!

eshop

ALERT: Σχετικά με τον COVID-19

Περισσότερα
 • Τα καλύτερα snacks για την παραλία

  Τα καλύτερα snacks για την παραλία
  Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, παραλία, μπάνιο στη θάλασσα! Τι γίνεται, όμως, όταν οι ώρες περνούν και θέλουμε κάτι να φάμε;

  Σε γενικές γραμμές, είναι καλό να έχουμε μαζί μας στην παραλία ελαφριά για το στομάχι snacks, που δεν αλλοιώνονται εύκολα από τις υψηλές θερμοκρασίες.

  ✅ Έτσι, μια ελαφριά και πολύ υγιεινή επιλογή είναι τα φρούτα (π.χ. βερίκοκα, κεράσια, πεπόνι – που είναι και της εποχής).
  ✅ Επίσης, το κλασσικό τοστ είναι κάτι που ετοιμάζεται πολύ εύκολα και διατηρείται για ώρες!
  ✅ Καθώς όταν είμαστε πολλές ώρες στη θάλασσα ο κίνδυνος  αφυδάτωσης είναι μεγαλύτερος, είναι καλό να καταναλώνουμε –πέρα από άφθονα υγρά– και τροφές που έχουν λίγο παραπάνω αλατάκι, για παράδειγμα κράκερς ή snacks ψημένα στο φούρνο, ώστε να είναι και υγιεινά.
  ✅ Μία εύκολη επίσης λύση είναι να προμηθευτούμε χυμούς σε κουτάκια, με τη γεύση που επιθυμούμε, κι έτσι να ενυδατωνόμαστε μέσα στην ημέρα.
  ✅ Επιπλέον ενυδάτωση και τόνωση παρέχει επίσης το κρύο τσάι που μπορούμε και αυτό να το προμηθευτούμε και να το έχουμε στην τσάντα θαλάσσης μας!
  ✅Για εσάς, όμως, που δεν μπορείτε να περάσετε  τη μέρα σας χωρίς γλυκάκι, η λύση είναι οι μπάρες δημητριακών! Χωρίς σοκολάτα, αλλά με όποια φρούτα εσείς επιθυμείτε ή ξηρούς καρπούς.
  ✅ Οι ξηροί καρποί αποτελούν την επόμενη εναλλακτική μας, καθώς και αλατάκι έχουν και περιέχουν πρωτεΐνες, οπότε μας κρατάνε χορτάτους για αρκετές ώρες.

  Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα snack από τα Flora Super Markets και… καλές βουτιές!

   

  mykonosOnly
  espa