Ψωνίστε online!

eshop
  • Εκδηλώσεις

    « όλα τα νέα

    Αυγά Benedict με αβοκάντο και προσούτο

    Αυγά Benedict με αβοκάντο και προσούτο

    Υλικά (για 2 άτομα) 4 αυγά 1 αβοκάντο 4 φέτες προσούτο Για τα English muffins: 60 γραμ. βούτυρο 7 γραμ. αλάτι 7 γραμ. μαγιά 1 κουτ. σούπας ζάχαρη 450 γραμ. φρέσκο γάλα 450 γραμ. αλεύρι Για τη σος Hollandaise: 300 γραμ. βούτυρο 2 αυγά 1 κουτ. γλυκού ξίδι λευκό 1 κουτ....

    Παέγια ελληνική

    Παέγια ελληνική

    Υλικά 2 νεροπότηρα ρύζι Καρολίνα 4 ποτήρια νερό 8 γαρίδες μεγάλες 1/2 κιλό καλαμαράκια 1 χταπόδι μικρό, βρασμένο 1/2 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι λιωμένο στο μίξερ 1 κουτ. σούπας κουρκουμά 1 κουτ. σούπας σπόρους κόλιανδρου, κοπανισμένους 1 φλιτζάνι μαϊντανό 1...

    Παρφέ γιαουρτιού με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς

    Παρφέ γιαουρτιού με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς

    Υλικά για το σιρόπι 320 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 200ml νερό για το παρφέ 150 γρ. κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή 200 γρ. γιαούρτι πλήρες 100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα 100 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα Διαδικασία Φτιάχνετε πρώτα το...

    Λινγκουίνι με τόνο και πέστο άνηθου

    Λινγκουίνι με τόνο και πέστο άνηθου

    Υλικά 500 γρ. λινγκουίνι 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2 κονσέρβες τόνο, σε νερό, καλά στραγγισμένο και κομματιασμένο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Για το πέστο 1 ματσάκι άνηθο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι 1/2 φλ. κεφαλογραβιέρα 1/2 φλ....

    Σαλάτα με αβοκάντο και πορτοκάλι

    Σαλάτα με αβοκάντο και πορτοκάλι

    Υλικά 1/2 iceberg ψιλοκομμένο 1 ματσάκι ρόκα 2 μικρά αγγουράκια 2 αβοκάντο ώριμα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 10 τοματάκια Σαντορίνης κομμένα στα δύο 200 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες Για τη σος 1 πορτοκάλι 1/3 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο 1 κ.σ. κρέμα...

    Αλλιώτικες Γεμιστές Ντομάτες

    Αλλιώτικες Γεμιστές Ντομάτες

    Απολαύστε ένα πλήρες γεύμα με απλά υλικά και... φουλ καλοκαιρινή γεύση! Υλικά 8 ντομάτες μέτριες 300 γρ. γραβιέρα τριμμένη 8 αυγά Βούτυρο Εκτέλεση Καθαρίζουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες, αφήνοντας και λίγο από το εσωτερικό τους. Έπειτα, τις στρώνουμε σε ένα...

    mykonosOnly
    × espa